ΔΙΑΘΕΣΗ

Φρούτα από την Ελλάδα για όλη την Ευρώπη

Η Γκουστέρα Α.Ε. τροφοδοτεί την εγχώρια αγορά αλλά κυρίως άλλες ευρωπαϊκές αγορές με νωπά αγροτικά προϊόντα. Τα περισσότερα φρούτα μας προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, ιδιαίτερο βάρος δίνουμε στην περιοχή του Νέστου. Συνεργαζόμαστε στενά με καλλιεργητές των νομών Καβάλας, Ξάνθης και Δράμας δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους στις διεθνείς αγορές. Κατά αυτόν τον τρόπο η Γκουστέρα Α.Ε. αποτελεί έναν έμπιστο συνεργάτη  στην Ευρώπη αλλά και στην ελληνική αγορά για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν βιολογικά και άλλα ποιοτικά προϊόντα από μια περιοχή η οποία αναπτύσσεται στον τομέα αυτόν με ολοένα και μεγαλύτερους ρυθμούς.

Ένας από τους στόχους της οικογενειακής μας επιχείρησης είναι η ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας στην περιοχή. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, η διάθεση σκευασμάτων κατάλληλων για τις βιοκαλλιέργειες και η ανταλλαγή εμπειριών μπορούν να γίνουν μοχλός αγροτικής ανάπτυξης για την περιοχή η οποία θα να τροφοδοτεί τις αγορές με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Προς το παρόν διαθέτουμε ακτινίδια, ρόδια, σταφύλια, καρπούζια, πεπόνια, λωτούς και γκότζι τα οποία περνάνε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας από τη διαλογή, τη συντήρηση και τη συσκευασία ενώ υπόκεινται συνεχώς σε ποιοτικό έλεγχο. Περισσότερα προϊόντα θα προστεθούν στην γκάμα μας στην διάρκεια του χρόνου.

 

Kiwi Goustera